Mercedes S Class

Tri su inženjerska prioriteta u pitanju kada se radi o S klasi. Oni su: „Intelligent Drive“ ( inteligentni pogon), „Efficient Technology“ (efikasna tehnologija) i „Essence of Luxury“ (esencija luksuza). Na mnogim planovima, novi predvodnik F segmenta postavlja nove standarde, a posebno što se napredne tehnologije tiče.

Perfekcija detalja je rezultirala u „Essence of Luxury“, a polje na kome Mercedes jasno stavlja do znanja o čemu se radi je naravno enterijer. Sve je perfektno, počev od sedišta, klima uređaja, kontrolne table pa sve do dizajna, info-zabavnih sistema i bezbednosti. Realizacija ovakvog kvaliteta sigurno nije bila nimalo laka, i iz tog razloga se Mercedesu i njegovim inženjerima može samo odati počast.

Arhitektura enterijera nove S klase je jasna, izraženog karaktera, sa tečnim, elegantnim stilom koji dominira u kabini. Horizontalni elementi i linije kreiraju prozračan ambijent a sve odiše samouverenom čvrstinom. Visok kvalitet i elegancija, u harmoniji sa jednostavnošću, funkcionalnošću i vrhunskim komforom, čine da vožnja u S klasi predstavlja poseban događaj.

Suvišno je navoditi da su upotrebljeni materijali vrhunskog kvaliteta. Ekskluzivnosti enterijera doprinose i odabrane boje, kao i utisak da je sve proizašlo iz jednog kalupa. Upotreba drveta je izdašna, posebno na instrument tabli i centralnoj konzoli. Metalizirane površine kontrolnih uređaja, obojene u farbu sa „perla“ efektom dolaze u tri nijanse, da bi se na pravi način naglasio izuzetan kvalitet.

Broj sedišta: 3 Broj mesta za prtljag: 4
Čekanje po satu: 9€