Royal Transfers je specijalizovana firma čija je osnovna delatnost prevoz putnika do željenih destinacija luksuznim automobilima i kombijima poslednje generacije. Firma je osnovana 2012. godine i za kratko vreme je ostvarila saradnju sa mnogim kompanijama iz različitih zemalja (Velika Britanija, SAD, Brazil, Francuska, Nemačka, Švajcarska, Rusija itd…).
Bezbedno i udobno putovanje danas nema cenu, stoga naš glavni cilj, ujedno i misija jesu da svojim korisnicima to i obezbedimo, 24/7, bilo da je u pitanju gradska vožnja, međugradska vožnja ili vožnja van granica Republike Srbije.
Kako bismo bili u mogućnosti da prevoz naših putnika, kao i sam doživljaj vožnje realizujemo na što ugodniji način, Royal Transfers, svojim korisnicima nudi širok asortiman luksuznih automobila i kombija. Sva vozila su opremljena najsavremenijom bezbednosnom opremom od sistema automatskog kočenja do sistema protiv proklizavanja, sve u cilju potpune sigurnosti korisnika naših usluga.

Zadovoljni klijenti

Koristili smo usluge vožnje Royal Transfers firme već više puta, ljubazni vozači i pick-up po dogovoru. Bez oklevanja bi preporučili svim svojim kolegama.

Dušan Krstić (R Band) - Mercedes Vito

Sve pohvale za Royal Transfers tim. Naime pišem ovo jer kao neko ko se već godinama vozi kombi prevozom do aerodroma po inostranstvu zaista nisam imala ovako prijatnu vožnju i divnog vozača koji je pun razumevanja, a pritom i znanja.

Snežana Vukić - Mercedes E213 (Beograd - Zlatibor)

Royal Transfers

Realizaciju vaših potreba ispunjavamo automobilima prilagođenim različitim ukusima i to luksuznim automobilima marke Mercedes Benz C class, E class, S class. Ukoliko vaša potreba iziskuje veće vozilo, Royal Transfers vam može ponuditi i kombi prevoz i to Mercedes Vito-m (7 mesta) ili mini bus u koji se može smestiti 16 ili više osoba.

Visokokvalifikovani vozači Royal Transfersa su profesionalci sa višegodišnjim iskustvom, koji vam željene informacije mogu pružiti i na engleskom jeziku. Pored toga, naši vozači su ljudi od poverenja koji će vam omogućiti da nesmetano obavljate vaše privatne i poslovne aktivnosti uz zagarantovanu diskreciju.

U prilog kvaliteta naših usluga govori i sertifikat „Firma od poverenja“ izdat od sertifikacionog tela „Centar za istraživanje mišljenja klijenata“. Stoga vas pozivamo da se i sami uverite u kvalitet naših usluga i da zajedno započnemo uspešnu saradnju,

Vaš Royal Transfers.