Prevoz putnika Beograd – Ljubljana (40€ jedan pravac, 70€ oba pravca)

Do Slovenije možete stići brzo, lako i udobno uz firmu Royal Transfers koja nudi kombi prevoz u jednom (40€) ili oba pravca (70€). Royal Transfers u ponudi ima i prevoz luksuznim automobilima, garantujući siguran i bezbedan prevoz do ove destinacije. Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Jahorina (30€ jedan pravac, 60€ oba pravca)

Do JAHORINE možete stići brzo, lako i udobno uz firmu Royal Transfers koja nudi kombi prevoz u jednom (30€) ili oba pravca (60€). Royal Transfers u ponudi ima i prevoz luksuznim automobilima, garantujući siguran i bezbedan prevoz do ove destinacije. Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Budimpešta (25€ jedan pravac, 50€ oba pravca)

U slučaju da planirate da posetite Budimpeštu, firma Royal Transfers nudi uslugu prevoza putnika kombijem do vaše destinacije u oba (50€) ili jednom pravcu (25€) kao i mogućnost izbora prevoza luksuznim automobilima.
Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Kopaonik ( 20€ jedan pravac, 40€ oba pravca)

Pored toga što predstavlja najveći planinski masiv u Srbiji, Kopaonik takođe poseduje neke od najlepših krajolika naše zemlje, stoga hoteli i odmarališta na ovoj prelepoj planini svake godine prime više stotina hiljada posetilaca.
Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Temišvar (15 EVRA jedan pravac, 30 EVRA oba pravca)

Kombi prevoz do Temišvara nije linijski već se obavlja po porebi za pojedince ili grupe klijenata na zahtev. Prevoz putnika do Temišvara i aerodroma u Temišvaru se vrši prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika. Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Beč (40€ jedan pravac, 70€ oba pravca)

Sa preko 14 miliona posetilaca godišnje, Beč predstavlja veoma popularnu destinaciju za turiste širom sveta, i to sa veoma dobrim razlogom.
Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Bratislava (35€ jedan pravac, 65€ oba pravca)

Do Bratislave možete stići brzo, lako i udobno uz firmu Royal Transfers koja nudi kombi prevoz u jednom (35€)  ili oba pravca (65€). Royal Transfers u ponudi ima i prevoz luksuznim automobilima, garantujući siguran i bezbedan prevoz do ove destinacije.
Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Zlatibor (20€ jedan pravac, 40€ oba pravca)

Kako biste bili u mogućnosti da posetite prirodne lepote i turističke atrakcije Zlatibora, morate i doputovati do tamo, te vam firma Royal Transfers nudi komforan, udoban i bezbedan prevoz putnika do Zlatibora u oba (40€) ili u jednom pravcu (20€).
Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Aerodrom Nikola Tesla

October 3, 2018 By Transport Comments Off

U slučaju da planirate let koji poleće sa ovog aerodroma, firma Royal Transfers vam nudi prevoz putnika do aerodroma bezbedno, brzo i lako u komforu prevoza koji obezbeđuje Royal Transfers. Nastavi sa čitanjem

Prevoz putnika Beograd – Sofija (35€ jedan pravac, 65€ oba pravca)

Ako se pitate kako najlakše i najbrže stići do Sofije, odgovor vam može dati firma Royal Transfers koja nudi svakodnevni kombi prevoz u oba (70€) ili u jednom pravcu (35€), kao i automobilom.
Nastavi sa čitanjem