Prevoz putnika Beograd – Ljubljana

Do Slovenije možete stići brzo, lako i udobno uz firmu Royal Transfers koja nudi kombi prevoz u jednom ili oba pravca. Royal Transfers u ponudi ima i prevoz luksuznim automobilima, garantujući siguran i bezbedan prevoz do ove destinacije.
Potrebno Vam je mirno mesto sa mnoštvom zelenila koje će vam usporiti haotičan ritam, a sa druge strane ima predivnu šarenu kombinaciju arhitektonskih stilova čineći da se osećate kao da ste čas u jednom, pa u drugom gradu? “Grad po meri čoveka” – epitet koji krasi glavni grad Ljubljanu – je onda baš ono što vam treba!

Iako je grad sa manje od 300.000 stanovnika koji bez problema možete obići pešice ili na biciklu, ne treba ga potcenjivati i olako shvatiti. Ovaj grad vam definitivno pruža priliku da šetnjom utonete u lagani ritam koji ovde vlada. Nema žurbe, nema jurnjave, nema gužve u saobraćaju, dreke – jednostavno nema haosa. Sve nekako teče glatko.

Uticaj Mediterana koji je ostavio traga na slovenačkoj kuhinji, dok su arhitektura i organizovanost ostali još od uticaja Austrougarske. Ljubljana je uglavnom usputna stanica kojoj putnici posvete najviše jedan dan, pre nego što nastave put ka ciljnoj destinaciji u nekoj od zemalja Zapadne Evrope. Iako je jedan dan sasvim dovoljan za upoznavanje sa Ljubljanom, zbog lepog osećaja i lepote grada, nije slučajnost da se veliki broj putnika ponovo vrati u ovaj grad.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate. Omogućeno je i plaćanje karticama direktno u vozilu kod vozača.

Payment icons

Leave a Comment