Individualna vožnja Beograd – Sofija

Ako se pitate kako najlakše i najbrže stići do Sofije, odgovor vam može dati firma Royal Transfers koja nudi svakodnevni kombi prevoz u oba ili u jednom pravcu, kao i automobilom.
Budući da je Sofija glavni, a ujedno i najveći grad Bugarske, ova destinacija nudi mnogobrojne turističke atrakcije koje privlače posetioce sa različitih strana sveta i Evrope. Od Katedrale Svetog Aleksandra i Crkve Bojana pa sve do mnogobrojnih muzeja i galerija, što uključuje Muzej Zemlje i Čoveka, Nacionalni Vojni Muzej i Nacionalni Muzej Istorije, Sofija je poznata i po predivnom Vodopadu Bojana, planini Vitoša i brojnim parkovima prirode.

Royal Transfers nudi komforan, bezbedan i siguran prevoz putnika koji vam omogućuje da se opustite dok putujete do ove atraktivne destinacije. Bilo da putujete do Sofije poslom, zbog fakulteta ili turistički, Royal Transfers vam može omogućiti da stignete na ovu destinaciju sa zagarantovanom bezbednošću zahvaljujući profesionalnom osoblju i komfornim vozilima.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate. Omogućeno je i plaćanje karticama direktno u vozilu kod vozača.

Payment icons