Prevoz putnika Beograd – Temišvar (15 EVRA jedan pravac, 30 EVRA oba pravca)

Kombi prevoz do Temišvara nije linijski već se obavlja po porebi za pojedince ili grupe klijenata na zahtev. Prevoz putnika do Temišvara i aerodroma u Temišvaru se vrši prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika.

Rezervacija+381 60 4448905

Kombi prevoz putnika do Temišvara i aerodroma Traian Vuia (Trajan Vuja) traje od 2 pa do nekoliko sati u zavisnosti iz kog mesta u Srbiji putnici započinju putovanje, kao i koje prevozno sredstvo se koristi.

Najkomforniji i najbrži način prevoza putnika iz Srbije do Temišvara je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Royal transfers ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO TEMIŠVARA

JEDAN SMER (EUR): 15€
OBA SMERA (EUR): 30€

Sve transfere obavljamo vozilima marke Mercedes, kombi Mercedes Vito poslednje generacije i automobilima E klase.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Temišvara, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, Royal transfers nudi turističkim agencijama i organizatorima avionskog transporta sa aerodroma u Temišvaru.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate. Omogućeno je i plaćanje karticama direktno u vozilu kod vozača.

Payment icons