Prevoz putnika Beograd – Temišvar

Kombi prevoz do Temišvara nije linijski već se obavlja po porebi za pojedince ili grupe klijenata na zahtev. Prevoz putnika do Temišvara i aerodroma u Temišvaru se vrši prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika.

Rezervacija+381 60 4448905

Kombi prevoz putnika do Temišvara i aerodroma Traian Vuia (Trajan Vuja) traje od 2 pa do nekoliko sati u zavisnosti iz kog mesta u Srbiji putnici započinju putovanje, kao i koje prevozno sredstvo se koristi.

Najkomforniji i najbrži način prevoza putnika iz Srbije do Temišvara je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Royal transfers ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

Sve transfere obavljamo vozilima marke Mercedes, kombi Mercedes Vito poslednje generacije i automobilima E klase.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Temišvara, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, Royal transfers nudi turističkim agencijama i organizatorima avionskog transporta sa aerodroma u Temišvaru.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate. Omogućeno je i plaćanje karticama direktno u vozilu kod vozača.

Payment icons